okładka

Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi

Arkuszyński, Czesław

Rok wydania: 2001.

Gastronomia, Hotelarstwo, Podręcznik

dostępne:

7 z 7

Autor
Arkuszyński, Czesław
Tytuł
Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi
ISBN
83-908366-8-8 (PZH)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Ministerstwo Gospodarki : Polskie Zrzeszenie Hoteli,
Rok wydania
2001.
Objętość
247 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
640.41/.44(07)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Słowa kluczowe
CZYTELNIA - GASTRONOMIA
020
%a 8390836688
080
%a 640.41/.44(07)
100
%a Arkuszyński, Czesław
245
%a Gastronomia hotelowa : %b wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
260
%a Warszawa : %b Ministerstwo Gospodarki :%b Polskie Zrzeszenie Hoteli, %c 2001.
300
%a 247 s. : %b il. kolor., err. ;%b il. kolor., err. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
655
%a Podręcznik
692
%x CZYTELNIA - GASTRONOMIA
920
%a 83-908366-8-8 (PZH)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 053738
Sygnatura: 53738
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 053688
Sygnatura: 53688
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 053689
Sygnatura: 53689
Status: Do wypożyczenia
4.
Numer inwentarzowy: 053690
Sygnatura: 53690
Status: Do wypożyczenia
5.
Numer inwentarzowy: 053691
Sygnatura: 53691
Status: Do wypożyczenia
6.
Numer inwentarzowy: 053692
Sygnatura: 53692
Status: Do wypożyczenia
7.
Numer inwentarzowy: 053693
Sygnatura: 53693/1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane